Methodes zoldervloerisolatie

Offerte

Geheel vrijblijvend

Zoldervloer isolatie methodes

Een zoldervloer isolatie kan op diverse manieren plaatsvinden hieronder enige uitleg over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Weet u niet welke methode het beste bij uw zolder past, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij komen graag langs om de situatie te bekijken en u te adviseren.


Isolatie zoldervloer door ingeblazen glaswol


Zoldervloer isoleren met los opgeblazen glaswol lijkt op de methode die gebruikt wordt bij isolatie van de spouwmuur. Deze methode is toe te passen als de zoldervloer een houten balklaag heeft. De ruimte onder de vloer kan worden opgevuld met gespoten glaswol. Er worden op een aantal plaatsen gaten in de zoldervloer geboord en de glaswol wordt onder druk de vloer in geblazen. De vloer hoeft voor dit hele proces niet opengebroken te worden en dit scheelt veel tijd. En tijd is geld.


Zoldervloer isolatie met los opgespoten glaswol (loft isolatie)


Speciaal voor de isolatie van verloren zolder ruimtes, is een witte wol, genaamd Supafil Loft, geproduceerd. Supafil Loft wordt uitsluitend via een netwerk van professionele installateurs geplaatst. Supafil Loft is goed voor het milieu omdat het product is vervaardigd uit 80% gerecycleerd glas zonder toegevoegde chemicaliën. Het product wordt vrijwel zonder verspilling verwerkt, draagt bij tot de reductie van CO² uitstoot en is 100% recyclebaar.


Zoldervloerisolatie met glaswoldekens


Een glaswol deken is aan één zijde voorzien van een aluminium bekleding. Door dit aluminium werkt dit extra isolerend. Met spijkerflenzen worden de glaswol dekens vast geniet en de naden worden afgeplakt. Als de isolatiedekens geplaatst zijn kan de verdiepingsvloer worden afgewerkt.

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Zoldervloer isolatie met PUR


Een zoldervloer isolatie van gespoten PUR isolatie, ook wel polyurethaan genoemd geeft het best isolerende resultaat van alle isolerende materialen. Helaas is PUR isolatie wel wat minder goed voor het milieu en moet het huis na het aanbrengen ervan goed geventileerd worden.


Zoldervloerisolatie met Icynene


Isoleren met Icynene is de ultieme manier van isoleren. De zeer nieuwe schuimisolatie heeft een uitstekende thermische en akoestische prestatie. Icynene is luchtdicht, duurzaam en milieuvriendelijk.Offerte aanvraag