Over ons

Offerte

Geheel vrijblijvend

Plus Isolatie B.V. uw isolatiespecialist!


Alle medewerkers van Plus Isolatie zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in woningisolatie. Plus Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en verdiepingsvloer isolatie en in het bezit van het KOMO proces certificaat voor het isoleren van spouwmuren met Knauf Supafil of wel minerale wol genoemd.


Is uw woning gebouwd tussen 1925 en 1985 en wilt u eindelijk eens afrekenen met die hoge energiekosten? Of heeft u altijd last van een koude vloer? Ontstaat er tocht in huis waardoor de warmte verloren gaat via de zolder? Wij bieden voor ieder probleem een passende oplossing. 


Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij geven op al onze geleverde producten of werkzaamheden 10 jaar garantie. Vraag een offerte aan en wij helpen bij het zoeken naar een passende oplossing voor het isoleren van uw woning.


Bespaar tot wel 30% met isoleren

Er zijn meerdere mogelijkheden om een zoldervloer isolatie uit te voeren. Plus Isolatie helpt u graag bij de keus uit deze mogelijkheden. Niet iedere zoldervloer is hetzelfde opgebouwd en ook het al dan niet gebruiken van de zolder voor opslag of bewoning is hierbij van belang.

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementIsolatie zoldervloer en subsidie


Zoldervloer isolatie geniet de voorkeur boven het isoleren van het dak als de ruimte niet benut wordt als leefruimte. Het isoleren van een vloer gaat sneller dan het isoleren van een dak. Dit scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Bovendien hebt u, net zoals bij dakisolatie, recht op tal van premies en subsidies. Als de zolder niet wordt gebruikt als woonvertrek is het dus waarschijnlijk dat u subsidie kunt aanvragen en daarmee kunt u een deel van de gemaakte kosten voor zoldervloer isolatie terugkrijgen. Bij het aanvragen van prijzen moet hier dus zeker rekening mee gehouden worden. Een overzicht van premies en subsidies vind u terug op: Subsidie Energiebesparing Eigen Huis – energie subsidiewijzer


Zoldervloer isolatie en waar u op moet letten nadat het is aangebracht


Na het isoleren van de zoldervloer zal de temperatuur in deze ruimte aanzienlijk gaan dalen. De zolder wordt immers niet langer verwarmd door de onderliggende ruimtes. Afhankelijk van de dakconstructie (isolatie of niet) kan de temperatuur zelfs onder het nulpunt komen. De spullen die op zolder bewaard worden, moeten dus bestand zijn tegen deze lage temperaturen. Dat geldt ook voor eventuele leidingen en cv-installaties. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om tevens het dak te isoleren. De temperatuur op zolder blijft dan wat constanter en u hoeft niet bang te zijn voor vrieskou op de zolderverdieping.


Offerte aanvraag